hosting menu left
hosting menu right

top of hosting header
hosting servers box banner web hosting logo
NET-30
 • Црвени LED диоди
 • 30 kg.
 • d= 5/10 g.поделок
 • 10.000 производи
 • 60 брзи копчиња
 • Водоотпорна тастатура
NET-30
 • Водоотпорна тастатура
 • d= 5/10 g.поделок
 • 30 kg.
 • 60 брзи копчиња
 • 10.000 производи
 • Црвени LED диоди
NET-30
 • Црвени LED диоди
 • 60 брзи копчиња
 • d= 5/10 g.поделок
 • Водоотпорна тастатура
 • 30 kg.
 • 10.000 производи


bottom of hosting header
website hosting main area top
За нас
Добредојдовте

      ТРГО ВАГА е компанија која се занимава со производство и продажба на сите видови ваги и останати мерни иструменти, со највисок квалитет и стандарди на изработка...
     

  Нашата компанија Ви нуди и услуги на баждирање и сервисирање на постојните мерни инструменти со кои располагаме...за повеќе информации Ве молиме да не контактирате, слободно јавете се, пишете ни маил или едноставно...

 

посетете не и уверете се во квалитетот на производите и услугите кои ние Ви ги нудиме.

        


Трго-Вага располага со сите типови на електронски и механички ваги за прехрамбена индустрија, производствени процеси, магацини и дистрибутивни-дисконтни центри, ваги за стока, сточна храна, производство на вино за винарски визби со сопствено производство.

Производство на камионски ваги за сите намени.


Како овластен сервис вршиме услуга поправка, баждарење и продажба на сите видови на ваги со комплетна документација за исправност и проверка, како и издавање на документ за баждарењето на вагите со важност од 2 год.

Нашата фирма располага со машини за месна индустрија-саломорезници и нивна продажба и сервисирање.

 
website hosting main area bottom

2009 @ Acvilla Corporation | веб дизајн | веб хостинг |